• Recent Posts

  • Categories

  • Meta

  • Pages

  • Advertisements

Madagascar 2: Escape 2 Africa review

madagascar-escape-2-africa

Mai jos gasiti si un trailer + subtitrare

A aparut si Madagascar. Deoarece copiii din ziua de azi nu stiu sa citeasca si nu inteleg nici o limba straina, a fost difuzat in 2 versiuni: normal cu subtitrare si versiunea dublata. Am presupus ca la filmul subtitrat vor veni adolescenti care inca se uita le desene si copii care sunt deja desult de mari incat sa fie civilizati. M-am inselat. Fix in spatele meu au stat 2 pusti de 10 ani care tot filmul au vorbit. Mai rau, ei tot incercau sa isi dea seama ce se intampla, cine e girafa si de cine e indragostita. Nu stiu unde erau parintii lor, dar tot filmul au vorbit foarte tare, nu aveai cum sa nu ii auzi, chiar si de la 3-4 locuri distanta. In fata statea un “copil” pe la 13-14 ani care incontinu radea in hohote, fara sa fie ceva macar oarecum amuzant.

In afara de situatia asta, care de obicei are loc cu persoane in toata firea, filmul a fost ok. Sunt destule faze amuzante pentru un desene, este destul de previzibil ce se intampla, dar nu simti ca ti-ai pierdut timpul degeaba. Nu mi-a placut ca jumatate din film e mai mult drama decat comedie. Ca de obicei, pinguinii si King Julien sunt cei mai tari. E un film de nota 8, dar daca il luam la categoria desene animate, e de 9. Oricum, 8 e nota foarte buna din punctul meu de vedere. Pentru ca multa lume cauta subtitrari, va recomand sa intrati aici. Mai jos aveti si trailerul.

Advertisements

One Response

  1. Private Penguin: In case of a loss of oxygen, please place your masks over your faces to hide your terrified expressions from the other passengers.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: