Adevarul in publicitate

iphone

iPhone 3g are probleme. Reclama suna simplu: viteza dubla, pret injumatatit. Scurt si la obiect, perfect pentru a atrage noi clienti. Dar ce se intampla cand viteza e la fel si numai pretul e de doua ori mai mic? In cazul asta, iPhone-ul e pur si simplu la lichidare de stoc. Asa crede un client Apple din Alabama. El a dat firma in judecata pentru publicitate mincinoasa.

Cererile sunt simple: un telefon nou sau reparatie gratis + daune morale si cheltuieli de judecata. Se pare ca iPhone-ul 3g are momente cand functioneaza pe Edge, ceea ce nu ar trebui sa se intample. Acum vine partea interesanta.

redbull

Cei de la Apple au o scuza simpla: “Red Bull iti da aripi”. Ei nu fac nimic mai rau decat ceea ce fac cei de la firma de bautura energizanta. Mai mult, sustin ca daca nu te astepti sa primesti aripi dupa ce bei un Red Bull, nu ar trebui sa te astepti nici la viteza dubla la iPhone. Dar, in timp ce Red Bull incearca sa introduca putin amuzament in campaniile lor de publicitate, iPhone incearca sa isi minta clientii care au tot dreptul sa fie creduli. Daca spuneau iPhone iti da picioare, scuza era plauzibila. Dar in timp ce unele telefoane chiar ofera ceea ce promit prin reclame, iPhone incearca doar sa atraga cat mai multi clienti.

Nu spun ca cel care a intentat procesul nu vrea sa puna mana pe ceva bani, dar asta nu inseamna ca nu are dreptate. Sunt sigur ca multi cumparatori s-au decis asupra lui iPhone pentru viteza dubla, in special acum cand au aparut multe alte telefoane care au mai mult de oferit.

One Response

  1. Foarte corect. Omul are dreptate. Aceeasi treaba s-a intamplat si cu Alonia, cica primul Messenger romanesc … dar de fapt nu este asa … poate primul pe anul asta !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: